یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
کد خبر: 35573
تعداد نظرات: ۰

صدای استان: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به تصویب ۱۳۶ میلیارد تومان برای اجرا طرح‌های آبخیزداری گفت: ۱۱۸ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و ۱۸ میلیارد تومان از اعتبارات استانی برای اجرا طرح‌های آبخیزداری مصوب شده است.

تاریخ انتشار: چهارشنبه ، 5 مرداد 1401 - 11:40

به گزارش صدای استان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه ۸۳۶ سازه آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان وجود دارد اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام گرفته این سازه‌های آبخیزداری در  بارش باران قابلیت استحصال ۳۵ میلیون مترمکعب روان آب دارد.

غلامرضا منتظری افزود: عمده سازه‌های آبخیزداری استان بوشهر در جم، ریز، باغان، باهوش، دشت پلنگ و مناطق مختلف دشتستان از جمله بخش ارم، کنگان، خورموج و تنگستان است.

او ادامه داد: طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری نقش مهمی در کنترل سیلاب، تغذیه سفره‌های زیرزمینی و کنترل رسوبات دارند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به بازدید از وضعیت سازه‌های آبخیزداری بیان کرد: با احتمال بارش باران، سازه‌های آبخیزداری آماده کنترل و مهار سیلاب دارند.

وی با بیان اینکه اعتبارات خوبی برای اجرا طرح‌های آبخیزداری مصوب شده است تصریح کرد: طرح‌های آبخیزداری فواید بسیاری دارد که در نهایت سبب کاهش آثار خشکسالی می‌شود، از این رو آبخیزداری را می‌توان مهمترین کار در حوزه منابع طبیعی دانست.

منتظری مساحت حوضه‌های آبخیز استان بوشهر را افزون بر ۲٫۵ میلیون هکتار دانست و بیان کرد: کل مساحت حوضه‌های مطالعه شده آبخیزداری بیش از ۴۵ درصد کل مساحت حوضه‌های آبخیز استان است.

وی تصریح کرد: اکنون طرح‌های آبخیزداری مختلفی شامل عملیات سنگی ملاتی، خاکی و پخش سیلاب، گابیونی و بیومکانیکی  در حال مطالعه و اجرا است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به تصویب ۱۳۶ میلیارد تومان برای اجرا طرح‌های آبخیزداری استان خاطر نشان کرد: ۱۱۸ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و ۱۸ میلیارد تومان از اعتبارات استانی برای اجرا طرح‌های آبخیزداری مصوب شده است.

منتظری اضافه کرد: سال گذشته ۴۷ طرح آبخیزداری در استان بوشهر تکمیل و افتتاح شد و امسال هم طرح‌های مهمی در حال اجرا است.

در شرایط بارش باران و جاری شدن سیل، سازه‌های آبخیزداری و آبخوانداری علاوه بر اینکه بخش زیادی از روان آب‌ها را کنترل می‌کند از فرسایش و تخریب خاک جلوگیری کرده و سبب تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی می‌شود.

 

 


تعداد نظرات: ۰
ارسال نظر

جدیدترین خبرها
بالا