صدای استان : کارگاه تخصصی گردشگری با عنوان “سفر با طعمها و مزهها” با اجرای اکبر شایان خواه در خانه بومگردی مان همیشه سبز برگزار شد.
سایت خبری تحلیلی صدای استان:
به گزارش صدای استان به نقل از روابط عمومی فستیوال کوچه، در این کارگاه چهار ساعته، آموزش نحوه ساخت قلیه ماهی بوشهری، دوپیازه میگو، رنگینک، شناخت انواع ماهی و آموزش پاک کردن آبزیان خوراکی ارائه شد.
این کارگاه که در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد استقبال پرشور مخاطبان فستیوال کوچه را به دنبال داشت.
یکی از رویکردهای اصلی سومین دوره فستیوال کوچه، معرفی ظرفیت های گردشگری بوشهر و بهویژه آشنایی گردشگران با غذاهای بومی و محلی منطقه است.
در این رویداد فرصتی فراهم شده تا مخاطبان و مهمانان فستیوال کوچه با دورهمی در فضایی بکر و دلنشین در بافت تاریخی بندر بوشهر، طبخ، سرو و همچنین آموزش نحوه ساخت خوراکهای بومی و دریایی را فرا بگیرند.
در پایان این کارگاه تخصصی، با غذاهای دریایی طبخ شده از شرکتکنندگان در رویداد پذیرایی شد.
دبومین کارگاه تخصصی گردشگری رویداد فرهنگی کوچه، شنبه ۵ اسفندماه به تدریس «اشکان بروج» و با موضوع تولید محتوا در حوزه گردشگری و سفر ساعت ۱۷:۳۰ در «عمارت هاجربانو» در بافت تاریخی بندر بوشهر برگزار خواهد شد.