دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
کد خبر: 40967
تعداد نظرات: ۰

صدای استان : کارگاه تخصصی گردشگری با عنوان “سفر با طعم‌ها و مزه‌ها” با اجرای اکبر شایان خواه در خانه بومگردی مان همیشه سبز برگزار شد.

تاریخ انتشار: شنبه ، 5 اسفند 1402 - 17:32

به گزارش صدای استان به نقل از روابط عمومی فستیوال کوچه، در این کارگاه چهار ساعته، آموزش نحوه ساخت قلیه ماهی بوشهری، دوپیازه میگو، رنگینک، شناخت انواع ماهی و آموزش پاک کردن آبزیان خوراکی ارائه شد.

این کارگاه که در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد استقبال پرشور مخاطبان فستیوال کوچه را به دنبال داشت.

یکی از رویکردهای اصلی سومین دوره فستیوال کوچه، معرفی ظرفیت های گردشگری بوشهر و به‌ویژه آشنایی گردشگران با غذاهای بومی و محلی منطقه است.

در این رویداد فرصتی فراهم شده تا مخاطبان و مهمانان فستیوال کوچه با دورهمی در فضایی بکر و دلنشین در بافت تاریخی بندر بوشهر، طبخ، سرو و همچنین آموزش نحوه ساخت خوراک‌های بومی و دریایی را فرا بگیرند.

در پایان این کارگاه تخصصی، با غذاهای دریایی طبخ شده از شرکت‌کنندگان در رویداد پذیرایی شد.

دبومین کارگاه تخصصی گردشگری رویداد فرهنگی کوچه، شنبه ۵ اسفندماه به تدریس «اشکان بروج» و با موضوع تولید محتوا در حوزه گردشگری و سفر ساعت ۱۷:۳۰ در «عمارت هاجربانو» در بافت تاریخی بندر بوشهر برگزار خواهد شد.


تعداد نظرات: ۰
ارسال نظر

جدیدترین خبرها
بالا