جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
کد خبر: 30593
تعداد نظرات: ۰
مدیرکل بیمه سلامت بوشهر مطرح کرد:

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: میانگین هزینه پرونده بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا نزدیک به ۵ میلیون تومان است که این میزان ۱.۵ برابر بیشتر از پرونده‌های عادی است.

تاریخ انتشار: سه شنبه ، 27 آبان 1399 - 11:21

پرویز رمضانی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران بیان کرد: باتوجه به شیوع گسترده بیماری کووید۱۹ سازمان بیمه سلامت اقدام به  بیمه رایگان افراد فاقد پوشش بیمه‌ای کرده است که با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا اعتبار این بیمه ۶ ماه است و با ادامه روند شیوع کرونا امکان تمدید آن وجود دارد.

 

وی به هزینه بالای پرونده‌های بستری مبتلایان کرونا اشاره کرد و افزود: این اقدام با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه هدف و به منظور پوشش بیمه‌ای همه افراد جامعه در شرایط حاضر صورت گرفته است و دارندگان این نوع بیمه تنها می‌توانند از خدمات درمانی دولتی استفاده کنند.

 

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر اضافه کرد: این در حالی است که در ۲ سال اخیر متقاضیان دریافت پوشش بیمه‌ای ارزیابی وسیع می‌شدند تا با توجه به توان مالی آنها حق بیمه پرداخت کنند یا رایگان تحت پوشش قرار گیرند.

رمضانی گفت: با توجه به هزینه درمانی بیماری کرونا که در بوشهر در مورد یکی از پرونده‌ها به ۸۵ میلیون تومان نیز رسیده است، لازم است افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند تقاضای خود را برای صندوق رایگان بیمه سلامت ثبت کنند تا پیش از نیاز اضطراری، بیمه شوند.

تمدید دفترچه ها تا ۱۴۰۰

وی همچنین ادامه داد: اعتبار همه دفترچه‌هایی که از مهر تا پایان سال به اتمام می‌رسد تا پایان فروردین ۱۴۰۰ به صورت سیستمی تمدید شده و همه موسسه‌های درمانی و بیمارستان‌ها نیز می‌توانند به صورت الکترونیکی اعتبار سنجی را انجام دهند.

رمضانی همچنین با اشاره به افزایش سقف هزینه مورد تایید داروها از ۶ به ۸ میلیون تومان خاطرنشان کرد: این امر با توجه به شیوع کرونا و ضرورت کاهش مراجعات بیمه شدگان به دفاتر پیشخوان انجام شده است.

رتبه اول بوشهر در نسخه نویسی الکترونیک

رمضانی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: بوشهر در نسخه نویسی الکترونیک رتبه اول کشور را کسب کرده است و ۵۷ درصد از ویزیت‌های موسسات، مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی در سال ۹۹ به صورت الکترونیک صورت گرفته است.

وی افزود: ۹۴ درصد از ویزیت مطب‌ها به صورت الکترونیک انجام شده و ۵۰ درصد از نسخه‌ها نیز به این شکل صادر شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر ادامه داد: به طور کلی در استان بوشهر ۵۰ درصد از خدمات درمانی در بخش خصوصی کاملا الکترونیک انجام شده است.

تمهیدات بیمه سلامت برای پیشگیری از شیوع کرونا

وی ادامه داد: تبادل الکترونیک اسناد بستری با بیمارستان‌های طرف قرارداد و کاهش جابجایی برگه‌ها و مدارک یکی دیگر از اقدامات این بیمه در راستای پیشگیری از شیوع کرونا است که پرداخت به موقع تعهدات به این بیمارستان‌ها را نیز به دنبال دارد.

رمضانی گفت: ۱۳ بیمارستان بوشهر در آبان ماه اسناد خود را تبدیل به صورت حساب و ارسال کرده‌اند که ۹۵ درصد آنها رسیدگی شده است در حالی که پیش از این طرح در پایان ماه همه مراکز پرونده‌های خود را به بیمه ارسال می‌کردند که رسیدگی و پرداخت آن زمانبر بود.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: تمدید سیستمی اعتبار پرونده‌های الکترونیک دریافت دارو تا ۳ ماه آینده برای بیماران خاص، افزایش سقف مبلغ تایید نسخه‌های دارویی از ۶ به ۸ میلیون برای کاهش مراجعات و افزایش تعهدات بیمه‌ای تشخیصی و درمانی بیماری کووید ۱۹ از دیگر اقدامات بیمه سلامت متناسب برای شرایط شیوع کرونا است.

وی در خصوص تعهد بیمه سلامت در قبال بیماران مبتلا به ویروس کرونا گفت: ملاک بیمه سلامت برای تعهد خدمات در این زمینه تشخیص کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا است که به ستاد عالی بیمه منتقل می‌شود و در صورت تایید اثر بخشی و کارایی این خدمات در تشخیص و درمان کرونا مورد حمایت بیمه‌ای قرار می‌گیرد.

رمضانی عنوان کرد: در زمان حاضر بیمه سلامت ۷۰ درصد از هزینه آزمایش PCR و سی تی اسکن در بخش سرپایی و ۹۰ درصد این هزینه در بخش بستری را تعهد کرده است که به مراکز مورد تایید پرداخت می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: تمام داروهای تایید شده موثر بر ویروس کرونا تحت پوشش قرار گرفته است و ۷۰ درصد از هزینه آن را بیمه پرداخت می‌کند.


تعداد نظرات: ۰
ارسال نظر

جدیدترین خبرها
بالا